Uskoro "YOUCAT – Molitvenik za mlade". Uvrštene i hrvatske fotografije.

U izdanju nakladne kuće Verbum hrvatsko izdanje "Youcat – Molitvenika za mlade" bit će objavljeno krajem ožujka. Godinu dana nakon velikog uspjeha "Youcat – Katekizma za mlade", zbog žute boje korica popularno među mladima nazvanog Žutko, sada se objavljuje i Sivko - "Youcat Molitvenik" u sivoj boji koji će nedvojbeno biti od koristi ne samo mladima, nego svima onima koji su željni rasti u duhovnom životu.

Molitve za različite prigode, duhovni poticaji i razmatranja, citati iz Biblije i velikana Crkve, fotografije mladih te prepoznatljive ilustracije koje su obilježile i "Youcat – Katekizam za mlade" nedvojbeno će oduševiti sve one koji se budu služili ovim iznimnim molitvenikom.

Hrvatsko izdanje htjeli smo učiniti osobitim uvrštavanjem nekih vaših fotografija pa smo vam se obratili pozivom da nam se pridružite u kreiranju "Youcat – Molitvenika za mlade". Od mnoštva zanimljivih fotografija pristiglih na našu mail adresu izdvojili smo sljedeće autore za uvrštavanje: Tatjana Đitko, Petar Gaković, Marin Mandić, Tomislav Novoselec, Daniela Petrušić, Katarina Poleto, Mate Rajčić i Korana Terze.

Svima Vama koji ste se odazvali našem pozivu još jednom iskreno zahvaljujemo na Vašim prilozima, a autorima fotografija na osobit način zahvaljujemo i čestitamo. Na adrese autora uvrštenih fotografija stići će primjerci novog  "Youcat – Molitvenika za mlade" čim iziđe iz tiska krajem mjeseca.

A svi oni koji su poslali svoje fotografije, bez obzira na to jesu li uvrštene u Youcat Moltvenik, sudjelovali su i u nagadnoj igri u kojoj smo vaš odaziv željeli nagraditi poklon paketom knjiga u izdanju Verbuma u vrijednosti tisuću kuna. Izvlačenjem je sretnom dobitnicom postala Danijela Ljubas kojoj iskreno čestitamo ovom prigodom!

Svim sudionicima zahvaljujemo na odazivu i podršci u nadi suradnje na nekom novom projektu u budućnosti!  Uvjereni smo da će SIVKO (Youcat Molitvenik) postati među mladima omiljen kao i ŽUTKO (Youcat Katekizam).