"Stvaranje i evolucija" 14. ožujka u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 14. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Stvaranje i evolucija".

Kakvo je gledište Crkve u pitanju vjere u stvaranje i nauka o evoluciji izoštrila je rasprava što ju je na aktualnu temu sukoba između "evolucionizma" i "kreacionizma" vodio krug učenika Benedikta XVI., s kojima se on svake godine susreće na zajedničkom kolokviju. Knjiga "Stvaranje i evolucija" donosi ondje održana izlaganja s područja prirodnih znanosti, filozofije i teologije te ono što je izrečeno u raspravi, u kojoj je i sam papa Benedikt XVI. aktivno sudjelovao.

Ova zanimljiva knjiga, čija je redovna cijena 120 kuna, akcijom je dostupna za 60 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 14. ožujka u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)