Velika ljetna akcija u svim Verbumovim knjižarama produljena do kraja kolovoza

Nakladna kuća Verbum pripremila je ljetnu akciju "SVAKA DRUGA VERBUMOVA KNJIGA U POLA CIJENE" za sve ljubitelje dobre knjige. Akcija je trajala tijekom srpnja, a sada je produžena i u kolovozu. U sklopu nje u svim knjižarama Verbum kao i na web knjižari www.verbum.hr možete ostvariti 50 % popusta na svaku drugu kupljenu knjigu u nakladi Verbuma gdje je moguće birati iz ponude od oko 400 Verbumovih naslova, a popust od 50% odnosi se na jeftiniju od dvije kupljene knjige. 

Pogodnosti ljetne akcije moguće je ostvariti u bilo kojoj od 12 Verbumovih knjižara u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima te na web knjižari www.verbum.hr samo za vrijeme trajanja ove akcije. Točne lokacije knjižara i njihove kontakt telefone potražite na linku ovdje.

Popusti ostvareni sudjelovanjem u ovoj akciji ne mogu se zbrajati s drugim popustima (članski popust, ostale akcije i sl.), i vrijede isključivo za izdanja objavljena u nakladi Verbum.  

Zahvaljujući  bogatoj ponudi knjiga s humanističkog područja, područja religije i duhovnosti, knjiga bračne i obiteljske tematike, knjiga o zdravlju, kao i knjiga za djecu i mlade – uz pogodnosti srpanjske akcije – ljeto uz dobru knjigu je zajamčeno!