"Veliki molitvenik Blaženoj Djevici Mariji" - u knjižarama Verbum

Nakladnička kuća Verbum pripremila je novu knjigu u čast Blaženoj Djevici Mariji. 

Veliki molitvenik Blaženoj Djevici Mariji dragocjena je i jedinstvena zbirka pobožnosti i molitava po kojima će vjernici razmatranjem uroniti u jedinstveno i neponovljivo Marijino poslanje u Isusovu životu i životu Crkve. 

Usklađen sa slijedom liturgijske godine i obogaćen poticajima učiteljstva Crkve te snažnim i dubokim svetačkim molitvama i mislima, ovaj jedinstveni molitvenik donosi najdragocjenije i najpoznatije izraze pučke pobožnosti prema Blaženoj Djevici Mariji, koja proizlazi iz vjere i ljubavi Božjega naroda prema Kristu Spasitelju i Blaženoj Djevici Mariji, potiče na nasljedovanje njezinih kreposti te razvija sinovsku ljubav prema Gospodinovoj i našoj Majci. 

Uz pobožnosti i molitve Blaženoj Djevici Mariji u najvažnijim Kristovim otajstvima iz svetačke i pobožne tradicije Katoličke Crkve, ovaj molitvenik donosi i pobožnosti prema Gospi za sve njezine svetkovine, blagdane i spomendane te posvetu Blaženoj Djevici Mariji koja predstavlja sredstvo obnove i sazrijevanja krsnoga posvećenja po Mariji. 

Veliki molitvenik Blaženoj Djevici Mariji svakome će vjerniku pomoći da se otvori obilju milosnih Božjih darova te će osnažiti sigurnost i pouzdanje u zagovor i zaštitu nebeske Majke.

Ovo jedinstveno izdanje možete naći u knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr.

Više o knjizi možete saznati na linku ovdje.