Verbumov niz fotoknjižica bogatiji za tri nova naslova!

Ovoga rujna na police Verbumovih knjižara stigla su tri nova izdanja u nizu fotoknjižica – knjižica koje u malom formatu veličine pisma ili čestitke donose zanimljive i poticajne misli koje prate lijepe fotografije. Zbog malog formata prikladne su za nošenje sa sobom, ali i za darivanje u posebnim prigodama poput vjenčanja, rođendana, imendana, diplome i drugih važnih događaja u životu, kao fotoknjižica "Hvalospjev ljubavi". Osim toga one mogu služiti i kao poticajni podsjetnici na ono što je važno u životu poput knjižica "Daj najbolje od sebe", "Deset pravila duhovnoga života" ili "10 navika sretnih ljudi".

Sada će niz biti bogatiji za još tri poticajna naslova. Dva su posvećena majkama i očevima: "Kada je Bog stvarao majke. Za svaku majku i suprugu!" te "Kada je Bog stvarao očeve. Za svakog oca i muža!", a treći naslov donosi "13 važnih istina kojima nas je naučio Mali princ".

Fotoknjižica "Kada je Bog stvarao majke. Za svaku majku i suprugu!" odgovara svima onima koji su se zapitali kakvom je Bog vidio majku kada ju je stvarao? Ova svjetski poznata i omiljena priča otkriva nam dostojanstvo i uzvišenost Božje zamisli u trenutku kada je stvarao majku. Odiše nježnošću, milinom i radošću koje odlikuje riječ i lik majke, a idealan je dar za svaku mamu i suprugu.

"Kada je Bog stvarao očeve. Za svakog oca i muža!" fotoknjižica je za svakoga oca i supruga, a progovara o tome kako je Bog zamislio dostojanstvo i uzvišenost ljudskoga očinstva, tko je to "otac" u Božjoj namisli, a ukazuje i na ljepotu i radost očinstva.

Nakon dobrog prijema fotoknjižice "Umijeće malih koraka. Molitva za odvažnost autora Maloga princa" niz je bogatiji i za "13 važnih istina kojima nas je naučio Mali princ". "Mali princ", omiljena priča milijuna djece i odraslih širom svijeta, uistinu je bezvremena priča o ljepoti, teškoćama i smislu ljudskoga života čije pouke u svojemu srcu nose brojni naraštaji. Ova nam fotoknjižica na jednomu mjestu donosi neke od najljepših misli iz toga klasika dozivajući nam u pamet Maloga princa, njegovu ružu i prijateljicu lisicu, a samim time i ružu na planetu našega života, kao i sve naše prijatelje, velike i male… Prekrasan dar za sve koji cijene istinsku životnu mudrost!

Ove će fotoknjižice zasigurno razveseliti čitatelje.