Knjiga "Razgovor o vjeri" 31. kolovoza u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 31. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Razgovor o vjeri" pape emeritusa Benedikta XVI. (Josepha Ratzingea) koji je s njim vodio novinar Vittorio Messori.

Papa Benedikt XVI. (Joseph Ratzinger) od cijele je Crkve dočekan s velikim oduševljenjem kao onaj koji će na najbolji mogući način nastaviti veliko djelo Ivana Pavla II., kojemu je tijekom cijeloga njegovog pontifikata bio najbliži suradnik. Ova iznimna knjiga donosi njegov razgovor s Vittorijem Messorijem u kojemu na svima razumljiv način daje odgovore na goruća pitanja Crkve i društva.

Ova knjiga, čija je redovna cijena 49 kuna, ovom je akcijom dostupna za 24,50 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 31. kolovoza u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)