YOUCAT – posebna pogodnost za kupnju većih količina

YOUCAT (Youth Catechism) je prvi katolički katekizam za mlade vrijedeći za cijelu Crkvu. Ovaj jedinstveni vjerski priručnik pisan jezikom mladih, originalna je i privlačna sadržaja, s mnoštvom fotografija u boji i vrlo atraktivnim grafičkim elementima. Predgovor Katekizmu napisao je papa Benedikt XVI. žarko ga preporučivši svim mladim katolicima, kao nužno  sredstvo za upoznavanje vlastite vjere.

Sadržaj YOUCAT-a podijeljen je u četiri velike cjeline: "Što vjerujemo?" (o vjerskom nauku); "Kako slavimo kršćanska otajstva?" (o sakramentima), "Kako ćemo imati život u Kristu?" (o  ćudorednom životu), "Kako trebamo moliti?" (o molitvi i duhovnosti). Tekst YOUCAT-a uključuje pitanja i odgovore pisane na vrlo jasan i pristupačan način, zatim sažete definicije i razjašnjenja ključnih pojmova, navode iz Biblije te mnogobrojne nadahnjujuće citate svetaca, kršćanskih duhovnih velikana i raznih drugih autora. Ono što je posebice zanimljivo jest da su YOUCAT kreirali i osmislili sami "mladi za mlade", a rađen je pod nadzorom bečkoga kardinala Christopha Schönborna, koji je bio i tajnik redakcije Katekizma Katoličke Crkve.

YOUCAT je definitivno najbolje sredstvo za vjerski rad s mladima, kako prilikom priprave za primanje sakramenta svete potvrde tako i u svakom drugom obliku pastorala mladih.

Sa željom da ovaj jedinstveni Katekizam bude dostupan što širem krugu ljudi Verbum je pripremio posebne pogodnosti za kupnju većih količina u svojim knjižarama:

Redovna cijena: 95 kn

10 i više primjeraka – 20% popusta – 76 kn

30 i više primjeraka – 30% popusta – 66,50 kn

50 i više primjeraka – 40% popusta – 57 kn

 

Angažirajte se u svojoj župi, zajednici, skupini prijatelja… potaknute druge, udružite se i nabavite YOUCAT po povoljnoj cijeni u knjižarama Verbum.