"Život Isusov - biblijska slagalica u kockama" 6. studenoga u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 6. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Život Isusov – biblijska slagalica u kockama".

Ova jedinstvena Biblijska slikovnica i slagalica u kockama nov je i zabavan način na koji će djeca naučiti najznačajnije evanđeoske zgode. Kroz igru slaganja kocaka i kratko opisane ključne evanđeoske zgode, uvijek će se iznova maštovito baviti događajima iz Isusova života, usvajajući ih kao dio vlastite vjere. Namijenjena je djeci od 3 do 5 godina.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 69 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 34,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 6. studenoga u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)