Antologija duhovne poezije dostupna u pola cijene samo u srijedu 10. rujna u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr samo u srijedu 10. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50 % na knjigu "Krist u hrvatskom pjesništvu. Antologija duhovne poezije".

Ova velika antologija duhovne poezije obuhvaća razdoblje od 15. stoljeća (od Jurja Šižgorića) pa sve do naših dana. Riječ je o prvom izboru iz hrvatskog pjesništva kristovske tematike i jednoj od najznačajnijih antologija hrvatskog pjesništva uopće. Izbor obuhvaća oko tri stotine pjesnika i uz predgovor i potrebna pojašnjenja popraćen je kraćom životopisnom bilješkom o svakom od pjesnika.

Ovu vrijednu knjigu potražite po pogodnostima ove akcije samo u srijedu 10. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati i ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)