Knjiga "Sveci zaštitnici Europe" 17. rujna u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 17. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na ilustriranu knjigu "Sveci zaštitnici Europe".

Lijepo ilustrirana knjiga za djecu "Sveci zaštitnici Europe" na zanimljiv i informativan način predstavlja životopise poznatih svetaca zaštitnika Europe te drugih poznatih svetaca, nezaobilaznih i velikih osoba europske povijesti i čovječanstva. Mladi čitatelji tako imaju priliku upoznati velikane kao što su sv. Benedikt, sv. Ćiril i Metod, sv. Brigita Švedska, sv. Katarina Sienska, sv. Terezija Benedikta od Križa (Edith Stein), sv. Juraj, sv. Nikola, sv. Ivana Arška, sv. Thomas More i sv. Terezija Avilska.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 48 kuna, ovom je akcijom dostupna za 24 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 17. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)