Verbumova ponuda za darivanje prigodom sakramenata krštenja, pričesti i krizme

Nakladna kuća Verbum u svojim knjižarama, kao i na web knjižari verbum.hr, nudi niz izdanja za darivanje prigodom sakramenata krštenja, pričesti i krizme.

Osim knjiga, možete pronaći i čitav niz drugih prikladnih darova kao što su ukrasi za dječju kolijevku, krunice, srebrni reljefi, nakit, križevi itd., čiji dio ponude možete pregledati i na web knjižari verbum.hr.
Sve naše knjižare otvorene su radnim danima od 8.00 do 20.00 sati, a subotom od 8.30 do 13.00 sati. Lokacije knjižara možete potražiti na poveznici ovdje. Narudžbu možete izvršiti i preko web knjižare verbum.hr.

Darovi za krštenjepregledaj ponudu

Darovi za pričestpregledaj ponudu

Darovi za krizmupregledaj ponudu

 


Iz ponude izdvajamo


Prikladni darovi za krštenje

Moja krsna Biblija - darovno izdanje
139,00 kn
Ova lijepo ilustrirana Biblija sadrži jednostavno i privlačno ispričane najvažnije biblijske priče, odabrane molitve te prostor za bilježenje detalja o krštenju i djetetovoj prvoj godini života.

Obogaćena zlatotiskom.
saznaj više

 

Moja krsna škrinjica
89,00 kn
Kutija s tri prekrasne knjige u zbirci: Biblijske priče za najmlađe, Moje prve molitve i Radosnica - Moj prvi spomenar.
saznaj više

 

Naša beba
98,00 kn
Knjiga prvih uspomena.
Prvi koraci, prve riječi, prva obiteljska fotografija – prekrasne ilustracije oplemenjuju stranice na kojima su predviđena mjesta na koja se mogu zapisati svi detalji o djetetu te ih potkrijepiti simpatičnim fotografijama. Naša beba savršen je način za pamćenje divnih obiteljskih trenutaka.
saznaj više

 

Biblija za bebe
75,00 kn
Prikladna za djecu u dobi od 0 do 2 godine, ova interaktivna slikovnica istovremeno razvija bebinu osjetnu i slušnu percepciju. Izrađena je od neškodljivih materijala bez BPA, a sigurna je za uporabu i kod najmanje djece.
saznaj više

 

Prikladni darovi za svetu pričest

Youcat - Prva sveta pričest (komplet)
239,00 kn
Youcat– Prva sveta pričest– komplet u kutiji, sadrži Album uspomena i Katekizam za djecu i roditelje.
saznaj više

 

Youcat za djecu
149,00 kn
Ovaj katekizam za djecu napisan je u obliku pitanja i odgovora koji djeci, na prikladan i od Crkve odobren način, donose istine katoličke vjere. Osim pitanja i odgovora u knjizi se nalaze i odlomci s pojašnjenjima koji služe boljemu razumijevanju.
saznaj više

 

Sveta Pričest
Susret s Isusom - istinska radost

95,00 kn 
U ovoj jedinstvenoj knjizi popraćenoj lijepim ilustracijama papa Franjo jednostavnim i prvopričesnicima razumljivim riječima progovara o temeljnim vjerskim stvarnostima: Bogu stvoritelju, susretu s Isusom u svetoj pričesti, snazi sakramenata, svetoj ispovijedi kao susretu s Isusom koji nas ljubi i o Crkvi koja je poput dobre mame. Na koncu Papa upućuje i važne poruke za život, pune ohrabrenja. Knjiga sadrži i poseban prostor za posvetu, fotografije, uspomene i potpise uzvanika. Ovo je doista najljepši i najprikladniji dar za prvopričesnike!
saznaj više

 

Ilustrirana Biblija za mlade - bijela
155,00 kn
Ova ilustrirana Biblija s naslovnicom obogaćenom zlatotiskom, mladima na suvremen i privlačan način približava Sveto pismo, počevši od Knjige Postanka do Otkrivenja te im se omogućavaju jasne spoznaje o Božjem stvaranju svijeta, njegovu djelovanju u ljudskoj povijesti i upravljanju njome.
saznaj više

 

Biblija za hrabre dječake
119,00 kn
Noa, Abraham, Izak, Jakov, Josip, Mojsije, Jošua, Samson, David, Ilija, Ivan Krstitelj, Petar, Pavao i mnogi drugi iznimni biblijski muškarci oživljeni su u ovoj ilustriranoj knjizi na živopisan i privlačan način postajući tako nadahnuće i poticaj svim hrabrim dječacima.
saznaj više

 

Biblija za hrabre djevojčice
119,00 kn
Sara, Rebeka, Rahela, Mirjam, Ruta, Noemi, Estera, Elizabeta, Marta i Marija i mnoge druge iznimne biblijske žene oživljene su u ovoj ilustriranoj knjizi na živopisan i privlačan način postajući tako nadahnuće i poticaj svim hrabrim djevojčicama.
saznaj više

 

Prikladni darovi za krizmu

Youcat - Katekizam za mlade
99,00 kn
Ovaj jedinstveni vjerski priručnik pisan jezikom mladih, originalna je i privlačna sadržaja, s mnoštvom fotografija u boji i vrlo atraktivnim grafičkim elementima. Predgovor Katekizmu napisao je papa Benedikt XVI. žarko ga preporučivši svim mladim katolicima, kao nužno sredstvo za upoznavanje vlastite vjere.
saznaj više

 

Youcat - Biblija za mlade
169,00 kn
Duhovite i zabavne ilustracije stilom već poznate iz Youcat Katekizma prate i tekstove u Bibliji za mlade te tako na zanimljiv i mladima pristupačan način prenose glavne poruke, poticajno djelujući na njih i ohrabrujući ih na čitanje Biblije. U nastajanje ove Youcat Biblije uključeni su i sami mladi, tako da se u njoj nalaze i poticajna osobna iskustva i svjedočanstva mladih.
saznaj više

 

Bog je mlad
98,00 kn
Isprepličući duhovne poticaje te vlastite uspomene i predviđanja, papa Franjo u knjizi Bog je mlad dotiče mnoge suvremene izazove kao što su odnosi među generacijama, perspektive mladih, strahovi i snovi, površno življenje, ovisnosti, moda i ljepota, depresija, bullying, plastična kirurgija, potreba da se bude vidljiv na društvenim mrežama, lažne vijesti itd. Ove stranice što odišu perspektivom i nadom zasigurno mogu poslužiti obogaćenju svakog (mladog) čovjeka.
saznaj više

 

Želim ti osmijeh
128,00 kn
Tema radosti jedna je od središnjih tema u naučavanju pape Franje, još potrebnija u ova „bolesna vremena“: Bog je radostan, svjedoči Papa na ovim stranicama koje predstavljaju proglas preporoda. U njima je sadržana oslobađajuća poruka evanđelja, u konačnici i cijelo kršćanstvo: mi nismo na svijetu zato da ljudima namećemo obveze ili trapljenja ili terete teže od onih koje već imaju, već da svjedočimo i dijelimo lijep, nov i iznenađujuć obzor.
saznaj više

 

Don Damir odgovara
158,00 kn
Život pred nas svakoga dana stavlja mnoga pitanja i izazove. Tražimo odgovore i savjete, a nema nam ih tko dati ili se ustručavamo pitati. U don Damiru Stojiću mnogi su prepoznali onoga tko je pristupačan i spreman dati im iskren i otvoren odgovor. Stoga ova velika knjiga pitanja i odgovora omiljenog studentskog kapelana idealan je poklon za krizmanike jer nudi odgovore koje su oduvijek htjeli znati, a nisu se usudili pitati!
saznaj više