"Etika autentičnosti" 29. srpnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 29. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Etika autentičnosti" značajnog filozofa Charlesa Taylora.

Knjiga donosi prikaz ideja i ideologija od Nietzschea do Gail Sheehy, od Allana Blooma do Michela Foucaulta, gdje Taylor razvrstava dobro od štetnoga u modernoj izgradnji autentična pojedinca. Samo razlikujući što je dobro u modernim težnjama od onoga što je socijalno i politički opasno, kaže Taylor, naše doba može ostvariti svoja obećanja. Stoga ova ohrabrujuća i provokativna Taylorova knjiga koja govori o modernim izazovima poziva sve da na njih odgovore.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 120 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 60 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 29. srpnja na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

Pomoć pri kupnji i često postavljena pitanja ovdje.