"Misli o kršćanskoj vjeri" kardinala Newmana 22. kolovoza u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 22. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Misli o kršćanskoj vjeri" Johna Henrya Newmana.

Najveći i najglasovitiji obraćenik Engleske u XIX. stoljeću kardinal John Henry Newman (1801.–1890.), u crkvenoj je povijesti ostavio doprinos po kojemu je nazvan "Augustinom modernoga svijeta". Ova je knjiga prvo pojavljivanje Newmana na hrvatskom jeziku, a nastala je kao odmjerena i tematska antologija Newmanovih tekstova koja donosi birane izvatke iz njegovih najvažnijih djela, te čini svojevrsnu zbirku dubokih izričaja o Crkvi počevši od njezina naravna utemeljenja do značajki kako su se pokazivale u njezinu životu tijekom vjekova, otkrivajući važnost, otajstvo i ljepotu onoga što u Crkvi primamo za svoje oslobođenje i spasenje.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 98 kuna, akcijom je dostupna za 49 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 22. kolovoza u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)