"Obitelj vojvode Hrvoja" 21. kolovoza u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 21. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na roman "Obitelj vojvode Hrvoja" Narcisa Jenka.

U romanu "Obitelj vojvode Hrvoja" svojom romansijerskom imaginacijom i pripovjedačkim darom Jenko vrlo realno oslikava povijesna događanja, kao izvanredan poznavatelj bosanske srednjovjekovne povijesti i društveno-političkih prilika toga doba. Čitatelju su, uz osnovni povijesni sloj priče smještene u 15. st., ponuđene brojne epizode ispunjene ljubavnim intrigama i političkim spletkama.

Ova zanimljiva knjiga, čija je redovna cijena 89 kuna, ovom je akcijom dostupna za 44,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 21. kolovoza u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)