Predstavljena "Velika knjiga biblijskih aktivnosti"

Nakladna kuća Verbum u srijedu, 22. prosinca na konferenciji za medije predstavila je Veliku knjigu biblijskih aktivnosti. Knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta i Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.

Ova knjiga na zabavan način približava djeci pripovijesti Staroga i Novoga zavjeta tako što potiče njihovo stvaralaštvo i znatiželju kroz rješavanje raznih zadataka i zagonetaka. Kao pomoć u njihovu rješavanju, na svakoj je stranici naznačeno gdje se to mjesto nalazi u Bibliji. Za bojenje crteža mogu se koristiti drvene bojice ili flomasteri. Ponuđene su različite aktivnosti: pronađi razlike, poveži točkice, pronađi put, uoči pogrješku, osjenči polja te dovrši crtež.

Velika knjiga biblijskih aktivnosti ponajprije će razveseliti djecu, ali može pomoći roditeljima, odgojiteljima i učiteljima u približavanju biblijskih sadržaja predškolcima i osnovnoškolcima.

Osim u Verbumovim knjižarama, knjiga je dostupna putem Verbumove web knjižare www.verbum.hr, a moguće ju je i prelistati ovdje.