"Rodna revolucija" 26. kolovoza u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 26. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Rodna revolucija" autorice Marguerite A. Peeters.

U izvrsnoj i vrlo preglednoj knjizi "Rodna revolucija" autorica vodi čitatelja do samoga izvora rodne teorije za koju je papa Franjo rekao da je jedan od elemenata ideološke kolonizacije kojoj je podvrgnuto suvremeno društvo. Autorica u knjizi pokazuje kako je do pojma rod (gender) uopće došlo, što on sve znači i koje su posljedice prihvaćanja takva načina mišljenja u konkretnomu životu pojedinca i čitava društva. Na jednostavan i otvoren način autorica upozorava na opasnosti kojima rodna teorija prijeti čitavoj civilizaciji više ili manje neprimjetno namećući vlastite norme u svim slojevima našega društva i kulture.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 68 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 34 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 26. kolovoza na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

Pomoć pri kupnji i često postavljena pitanja ovdje.