Roman "Spiritisti" 19. kolovoza u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 19. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Spiritisti" Roberta Hugha Bensona.

U romanu "Spiritisti" smještenu u svijet engleske aristokracije s početkom 20. stoljeća, stilski iznimno lijepo napisanu, Robert H. Benson, genijalni autor bestselera "Gospodar svijeta", u napetoj radnji majstorski je opisao mnoge i danas aktualne teme: zanimanje za istočnjačke filozofije, ezoterizam, spiritizam i magiju u svim njezinim oblicima te proročanski navijestio bujanje new age religioznosti.
Osim što daje stvarnu sliku toga okultnog svijeta, roman duboko psihološki ponire u stvarnost oplakivanja i beznadnosti te ukazuje na načine na koje se čovjek može nositi sa životnim bolima.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 140 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 70 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 19. kolovoza na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

Pomoć pri kupnji i često postavljena pitanja ovdje.