Verbum na Sajmu stručne i znanstvene knjige u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu

U Sveučilišnoj knjižnici u Splitu od 21. do 25. veljače održat će se Sajam znanstvene i stručne knjige, kako bi se promovirale i čitateljima približile znanstvene i stručne knjige.

Ugledni hrvatski nakladnici Izdanja Antibarbarus, Hrvatska sveučilišna naklada, Jesenski i Turk te Verbum ponudit će studentima i zainteresiranim građanima znanstvene i stručne knjige iz svojih bogatih nakladničkih programa uz popuste i do 70%.

Nakladna kuća Verbum tom će prigodom ponuditi četrdeset i pet zanimljivih izdanja uz prigodne popuste među kojima knjige iz niza Moralno-duhovni život autora Ivana Fučeka, kao i knjige Templari Régine Pernoud, Križarski ratovi Jonathana Rileya-Smitha, Masonstvo bez maske Johna Salze, Psihologiju duhovnog razvoja Benedicta J. Groeschela, Zabranjeno iskustvo Josepha-Marie Verlindea, Bioetiku za svakoga Ramóna Lucasa Lucasa, Ljubav i odgovornost Karola Wojtyle, Zašto se trebamo zvati kršćanima Marcella Pere itd.

Knjige uz popuste dostupne su samo za vrijeme trajanja sajma, a sajam je moguće posjetiti u Sveučilišnoj knjižnici, Ruđera Boškovića 31, od 21. do 25. veljače svaki dan od 10 do 18 sati.