„INTERLIBER“ i akcija „KNJIGA SVIMA I SVUDA“ u knjižarama Verbum!

Verbum i ove godine sudjeluje na Interliberu (Zagrebački Velesajam, paviljon br. 5, štand br. 9b), gdje Vas očekuju popusti od 20% na sva Verbumova izdanja, preko 800 naslova uključujući i novitete, a na više od 60 odabranih naslova posebni popusti od 30% do 50%! Paralelno s Interliberom odvijat će se i akcija Knjiga svima i svuda, zahvaljujući kojoj ćete u svim Verbumovim knjižarama i na web knjižari verbum.hr  moći nabaviti knjige po sajamskim cijenama.

Cjelovit popis knjiga s 20% popusta možete pogledati na poveznici ovdje, a više od 60 odabranih naslova s popustom od 30% do 50% na poveznici ovdje.

Interliber, 45. međunarodni sajam knjige, održat će se od 7. do 12. studenog na Zagrebačkom Velesajmu na kojem će se predstaviti više od 300 izlagača. Kao projekt Zajednice nakladnika i knjižara, paralelno s Interliberom održat će se i akcija Knjiga svima i svuda, zahvaljujući kojoj će kupci moći nabaviti knjige po sajamskim cijenama u knjižarama diljem Hrvatske. Nakladnička kuća Verbum i ove će se godine predstaviti na Interliberu (Zagrebački Velesajam, paviljon br. 5, štand br. 9b), a pridružit će se i akciji Knjiga svima i svuda te je u tu svrhu za svoju publiku pripremila posebne popuste.

Sva izdanja u nakladi Verbum na Interliberu i za vrijeme trajanja akcije Knjiga svima i svuda snižena su od 20% do 50%.

Na popustu od 20% moći će se nabaviti i Verbumovi noviteti, među kojima izdvajamo svjetski bestseler Vladavina autora Toma Hollanda. Vladavina (u izvorniku Dominion) je epska priča o tome kako smo postali to što jesmo te zašto razmišljamo tako kako razmišljamo. Obuhvaćajući vrlo širok vremenski raspon, počevši od perzijske invazije na Grčku 480. pr. Kr. do aktualne migrantske krize u današnjoj Europi, od Babilona do Beverley Hillsa, od ukidanja ropstva do pojave sekularizma, od Mojsija do #MeToo pokreta, omiljeni autor povijesnih uspješnica Tom Holland istražuje razloge zbog kojih, u društvu koje sve više sumnja u vjerske tvrdnje, toliki naši urođeni stavovi ostaju nepovratno kršćanski.

Izdvajamo i knjigu  Moć želje autora Lukea Burgisa. Moć želje je revolucionarna knjiga o tome zašto želimo ono što želimo, kako ostvariti najdublje životne želje i osloboditi se jurnjave za ispunjavanjem površnih želja.

Od zanimljivih Verbumovih noviteta treba izdvojiti i dva velika duhovna hita Tajna moga sina i Ozdravljenje duše. Tajna moga sina potresna je ispovijest majke bl. Carla Acutisa koja je prerano izgubila sina, ali je dobila blaženika čijim je izvanrednim životom i sama zauvijek oblikovana. Majka bl. Carla prvi put otkriva intimne, privatne trenutke iz života svoga sina, uključujući i izvatke iz njegovih dnevnika te njegove posljednje dane.

U svom novom bestseleru Ozdravljenje duše poznati duhovni autor don Fabio Rosini predlaže osobni (a time i univerzalni) put iscjeljenja nutarnjega i afektivnog života.

Svakako bismo istaknuli roman Edenbrooke nove književne zvijezde Julianne Donaldson. Riječ je o svjetskoj uspješnici i romantičnoj književnoj poslastici za sve ljubitelje knjiga pisanih stilom Jane Austen. Edenbrooke je privlačna, romantična priča koja će vas osvojiti i oduševiti.

Ponovno je dostupan i enciklopedijski priručnik New age i kršćanstvo u novom proširenom izdanju. Ovaj jedinstveni priručnik među ostalim progovara o alternativnoj medicini, anđelima, astrologiji, eneagramima, kanaliziranju, kristalima, jogi, magiji, spiritizmu, sotonizmu, vampirima, vještičarstvu, waldorfskoj pedagogiji, Lorni Byrne, Paolu Coelhu, Sai Babi itd.

Osim toga, više od 60 odabranih Verbumovih naslova dodatno je sniženo i možete ih nabaviti na popustu od 30% do 50%. Među tim naslovima valja istaknuti vrlo popularne knjige Kuharica sestre Nikoline i Najljepše molitve naših starih, kao i privlačne knjige za djecu Isus: Lijepe priče za laku noć, Tajna sreće itd.

Na posebnom popustu su i mnogobrojni publicistički naslovi kao što su Demon u demokraciji, Zašto liberalizam nije uspio itd., kao i značajne knjige pape Franje Zdravo Marijo i Vjerujem, vjerujemo i brojne druge.

Isti popusti vrijede na Interliberu, u knjižarama Verbum te za online kupnju na web knjižari verbum.hr.

Posjetite nas od 7. do 12. studenoga na Interliberu (Zagrebački Velesajam, paviljon br. 5, štand br. 9b) ili u knjižarama Verbum te na web knjižari Verbum.hr, i među više od 800 Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najbliže uz posebne sajamske popuste!