Verbumova akcija u lipnju: sva izdanja iz biblioteke Populus na popustu od 30%

Opskrbite se dobrim romanom za ljetno štivo!

Nakladna kuća Verbum ovog je mjeseca lipnja pripremila poseban popust od 30% na izdanja iz svoje biblioteke Populus. Riječ je o Verbumovom posebnom izdavačkom ciklusu rezerviranom za popularnu književnost, koji pod sloganom „Popularno, opuštajuće, oplemenjujuće“ nudi čitav niz nadahnjujućih romana s romantičnim elementima.

Popust od 30% odnosi se na sva izdanja biblioteke Populus koja obiluje naslovima svjetski poznatih spisateljica Francine Rivers (Glas u vjetru, Odjek u tami, Nespomenuta), Tesse Afshar (Biser u pijesku, Polje milosti, Mjesto tišine, Kruh anđeoski, Žetva rubina), Julie Klassen (Učiteljeva kći, Tajnovita guvernanta), Elizabeth Camden (Protiv plime) i Karen Kingsbury (Vrijeme za ples).

Ova akcija prigoda je da se opskrbite dobrim romanima za ljetno štivo, a odvijat će se u razdoblju do 30. lipnja u svim Verbumovim knjižarama i na web knjižari verbum.hr.

Osim što ćete tijekom ove lipanjske akcije moći naći naslove iz biblioteke Populus na popustu od 30%, kao posebnu pogodnost ističemo da se uz dvije ili više kupljenih knjiga iz izdavačkog niza Populus na dar dobiva roman Vrijeme za ples autorice Karen Kingsbury iz iste biblioteke. Kako ova ponuda za besplatni primjerak vrijedi do isteka zaliha i kako su količine tog romana ograničene, pozivamo vas da što prije odaberete za sebe ljetno štivo iz biblioteke Populus!

Akcija traje do kraja lipnja, popusti ostvareni sudjelovanjem u ovoj akciji ne mogu se zbrajati s drugim popustima (članski popust, ostale akcije i sl.), i vrijede isključivo za izdanja objavljena u biblioteci Populus čiji cjeloviti popis možete pogledati na linku ovdje.